Edelstenen nest / Klavertje 4

Ruby haar 1e en enige nestje

Geboren 18 juni 2016

5 pups, 3 teefjes ( eentje werd dood geboren ) en 2 reutjes

Gezondheidsresultaten:

Sparkling Sapphire  - Dazzle                                         HD A, ED vrij, ECVO - ogen vrij, DNA testen: PRA1 en PRA2, prcd-PRA, Ichtyosis en

                                                                                           MD alles vrij.

Groovy Garnet - Parker                                                 HD A, ED vrij, ECVO - ogen vrij, bij Parker is een bal niet ingedaald.

 

 

Bij Leste en Kenna zijn geen gezondheidstesten gedaan

Voor stamboom van dit nest:https://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=781292

 

 

Sparkling Sapphire aka Dazzle, onze wilde bras, altijd "aan" meiske. Was samen met broer Parker als pup van ruim 6 weken al aan het zwemmen, is zo gebleven! Ook altijd in het water te vinden. Meerdere SJP A diploma's< MAP A diploma's workingtesten. Goldcup-deelname in 2021 en 2022 met als resultaat dat Dazzle in 2022 en 2023 geselecteerd werd voor deelname aan de Champions Trophy. Moeder van de Butterflies, 8 hondjes uitgegroeid met net zoveel Spirit als mams

 

Groovy Garnet aka Parker, 2018 meerdere SJP B diploma's diverse MAP B diploma's, tevens PJP B in 2019 gehaald. In 2020 behaalde Parker al zijn 1e SJP A.  Allround als ze zijn, presteren Lisette en Parker ook goed in de Obedience.

Stunning Spinel aka Leste, Leste zou de "laatste" golden van Jan en Dineke worden. Deelname KWT "stijlvol werkende retriever met potentie" in 2017 1e met SJP C en 2018 3e SJP C en daarna.....in de praktijk beleven Jan en Leste vele mooie dagen samen.

Jolly Jade aka Kenna, heeft eveneens haar thuisplek in Noord Holland. Sophie is wel met jachttraining gestart maar er kwamen al snel andere dingen op haar pad. Als het uitkomt, doen ze nog aan jachttraining.

Maak jouw eigen website met JouwWeb