Gleen Mhor's Faya

                                                   22.02.2007  -  03.06.2022

Onze Deense prinses, een droom kwam uit met dit meiske. In augustus 2011 was onze kennel een feit. Het ondeugende ding veroorzaakte wat stress bij mij toen ze nog jong was - wat een eigenwijs dametje! Maar de dame ontpopte zich tot een stabiele, werklustige hond met een fijn open karakter. Toen ze bij ons kwam werden Dwarrel ( onze allereerste golden ) die inmiddels 10 jaar was en Chica die toen 7 jaar telde verrijkt met een ondeugend, speels ienie-mienie hondje dat vooral met Dwarrel in de weer was, de lieverd leefde helemaal op van dat springding.

 

Ze schonk ons 2 nesten en wat ging dat easy, vol vertrouwen en Faya wist direct instinctmatig hoe dit allemaal in zijn werk ging.  Uit haar eerste nest zou een teefje bij ons blijven - geen keus, want er kwamen 7 reuen en 1 teefje op de wereld en Head Over Heels Ruby bleef bij ons.  Uit haar 2e nest ging Dainty Dimple Of Eager Spirit aka Sierre naar de familie Gerding. 

 

Naast deze prachtige nesten schonk ze mij veel plezier met jachttraining, picker-uppen in Engeland en België en door haar en haar heerlijke nakomelingen zijn we vele leuke, fijne mensen tegengekomen en hebben we veel mooie uren, dagen met hondenvrienden kunnen doorbrengen.

Voor stamboom van onze Faya, klik op onderstaande link

Wedstrijdresultaten:

  • samen met Faya behaalden we club- en KJV diploma's op A niveau,
  • hebben diverse certificaten behaald op MAP's in de A Klasse en in de workingtesten van de rasverenigingen.
  • in 2013 stonden we samen op de Nimrod in Biddinghuizen.
  • in die tijd deden we mee aan veldwedstrijden en behaalden daar diverse certificaten, op zeer jonge leeftijd zelfs een 1U
  • Faya werd in 2010, 2011 en 2013 uitgenodigd voor deelname aan de Gold Cup
  • in 2013 waren we samen met Han en Rob en hun honden Take en Vidar op de IWT bij Schloss Moyland en eindigden hier als 4e en tevens hoogste team van Nederland.
  • we waren all round bezig en behaalden ook op OWTs diverse certificaten t/m  de Open Klasse.

Maak jouw eigen website met JouwWeb