Whisky Nest

Op 7 jarige leeftijd kreeg Faya haar 2e nest

Geboren op 11 mei 2014

9 pups, 3 teefjes en 6 reuen

Gezondheidsresultaten:

Dainty Dimple - Sierre                                                      HD A, ED vrij en ECVO - ogen vrij, DNA testen PRA1 vrij, PRA2 drager, Ichtyosis

                                                                                              en MD vrij

Brave Bowmore - Bowi                                                     HD A, ED vrij geen ECVO gedaan

 

 

Bij Basil, Cay, Mickey, Jura, Loeka, Bodi en Jack geen gezondheidstesten gedaan

 

Voor stamboom van dit nest: https://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=599572

 

Amazing Arran aka Mickey, heerlijke werker heeft een mooi leven bij Lotte en Roy en hun 3 kleine mannen op 2 pootjes. Vaak samen met Lotte en Mickey getraind, was altijd heerlijk. Heeft weinig wedstrijden gelopen maar wel B diploma in the pocket. Zelfs een mooie 2e plaats op een SJP B.  Is nu hoofdzakelijk te vinden in de bergen van Oostenrijk.

Brave Bowmore aka Bowi, passievolle rakker. SJP B's, MAP's en WTB2. De A bleef op het verlanglijstje staan. Heerlijk leven op het Noord Hollandse platteland, kan zo vanaf huis de jachtvelden op en geniet van het vrije leven als baas Martien hem meeneemt op de jacht.

Tasty Tormore aka Bodi, ging mee met de familie Slobbe. Enthousiast vader, moeder en zoon Wessel. Samen met Wessel behaalde Bodi, verschillende B diploma's zowel SJP's als van de rasverenigingen, WT B2 certificaat gelukt. A diploma wel geprobeerd maar wil nog niet lukken. Samen met Wessel gaat Bodi ook mee op jacht!

Dainty Dimple aka Sierre, nummer 3 uit dit nest dat thuishaven kreeg in Noord Holland. Bij de familie Gerding ging Maarten met haar aan de slag. SJP B's, MAP's op B niveau en nu de A. Mariska nam het door omstandigheden over en daar kwamen ze: SJP A en MAP A, deelname Champions Trophy. Lieve Sierre bleef echter af en toe ook bij ons komen en in 2012 bracht zij in Rijen de Valentines op de wereld.

Lucky Littlemill aka Loeka, vond haar nieuwe thuis bij Jochem en Marjolijn met hun 2 - toen nog - jonge kinderen. De mannen uit NoordHolland, Martien, Maarten en Jochem hebben lang samen getraind met Loeka, Bowi en Sierre. Loeka is een heerlijk passievol hondje. Konijnen zijn te leuk. Heeft diverse SJP B diploma's gehaald, wel opgegaan voor de A maar niet gehaald.

Jumping Jura aka Jura, na een valse start kreeg dit meiske het beste plekje. In Duitsland namen Krissi en Henrik haar in hun roedel op: Tosia, Jackey en halfbroer Monty werden haar maatjes. WT's in de open klasse gehaald. Vanaf april 2017 kwam Biko ook van uit Nederland. Nu dus een trio "vliegende hollanders"

Bold Ben Nevis aka Jack, puppy geel ging mee met Gwen en Daniel. Ondanks dat het niet helemaal de bedoeling was, werd met Jack toch jachttraining gedaan. Samen met Gwen aan de slag. De doerak is uitgegroeid tot een prachtige man.

Smokey Scapa aka Basil, bleef in Noord Brabant. Ralph begon met jachttraining, maar al snel kwam er gezinsuitbreiding en Basil werd een gezinshond.

Great Glenfiddich aka Cay, zijn thuis was in België bij Shana. Ook hier enthousiaste start van de jachttraining, maar ook hier baby's